Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Tasarım ve Teknik Tekstil Semineri Adana'da Gerçekleştirildi
Haber Galerisi
  • Tasarım ve Teknik Tekstil Semineri Adana'da Gerçekleştirildi

  • 18 Ağustos 2013

Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Sanayi Odası, Çukurova Üniversitesi, Bursa Tekstil ve Konfeksiyon Ar-Ge Merkezi, Uludağ Tekstil İhracatçılar Birliği ve AITEX Araştırma ve Geliştirme Mükemmeliyet Merkezi işbirliğiyle Adana Sanayi Odası’nda “Tasarım ve Teknik Tekstil Semineri” gerçekleştirildi. 

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ve Bursa Tekstil ve Konfeksiyon Ar-Ge Merkezi (BUTEKOM) tarafından 27-29 Mayıs 2015 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan “UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe AR-GE Proje Pazarı” tanıtımının yapıldığı seminere tekstil sektöründe faaliyet gösteren birçok temsilci katıldı.

Seminer sırasında tekstil sektöründe 1200’ün üzerinde proje önerisi veri tabanı oluşumuna katkı sağlayan “UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe AR-GE Proje Pazarı Etkinliği” hakkında bilgilendirme yapılırken, belirli bir takım projelerle ilgili sunumlara da yer verildi. Ayrıca  UTİB AR-GE Proje Pazarı etkinliğinde proje poster sunumu yapan proje sahiplerinin proje posterleri sergilendi. AITEX-Araştırma ve Geliştirme Mükemmeliyet Merkezi yetkilileri ile katılımcılar arasında gerçekleştirilen ikili görüşmelerin ardından seminer sona erdi.(28 Nisan 2015)