Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
İnovasyon Yönetimi Akademisi Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleştirildi
Haber Galerisi
  • İnovasyon Yönetimi Akademisi Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

  • 15 Ağustos 2013

Türkiye’nin alanında ilk vaka bazlı eğitim olma özelliği taşıyan işletmelerin daha rekabetçi olmalarına yönelik inovasyon sürecinin yönetimine ve finansman olanaklarına ilişkin bilgi sahibi olmalarının hedeflendiği “İnovasyon Yönetimi Akademisi” Adana ve Mersin eğitimleri sona ermiştir. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) himayesinde Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatörlüğü’nde yürütülen Akdeniz İhracatçı Birlikleri, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Adana Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimler kapsamında firmalara eğitmenler Şebnem Tinli, Dr. Sami Süygün ve ÇKA uzmanı Ahmet Batat tarafından inovasyon kavramı, inovasyon için finansman kaynakları ve inovasyon projesi hazırlama gibi konularda uygulamalı eğitim verildi. Eğitim süresince firmalar vaka bazlı çalışma kapsamında gruplar halinde bir firmanın inovasyon sürecini simule etti. Eğitim, grupların inovasyon projelerini sunması sonrasında yapılan sınav ile sona erdi.

Ayrıca toplantı sonunda katılımcılara yapılan memnuniyet anketi ile katılımcıların tamamının programı faydalı bulduğu ve programı mensubu olduğu sektördeki firmalara ve ilgili çalışanlara önereceği tespitine varıldı.

Adana ve Mersin’de toplam 35 kişinin başarılı ile tamamladığı program sonunda katılımcılara Türkiye İhracatçılar Meclisi onaylı sertifikaları 27 Mart 2015 tarihinde TİM Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi, ADASO Başkanı Sayın Zeki Kıvanç ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Sabancı tarafından verildi.