Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova'nın Tanıtımı MITT Moskova'da Devam Etti
Haber Galerisi
  • Çukurova'nın Tanıtımı MITT Moskova'da Devam Etti

  • 13 Ocak 2014

Çukurova Kalkınma Ajansı, bölgenin tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin önemli pazarları arasında yer alan Rusya’nın başkenti Moskova’da 14 – 16 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen MITT - Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’na katıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz’ün katılım sağladığı MITT Moskova Fuarı’nda Türkiye, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan bin 254 metrekarelik stant ile tanıtıldı.

Çukurova Kalkınma Ajansı, Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında açılan Türkiye standında yer alarak bölgemizi temsil etti. Fuar süresinde ziyaretçilere Çukurova bölgesinin turizm potansiyeli ile tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı yapılarak; ziyaretçilere bölge tanıtımına yönelik broşür, kitapçık gibi tanıtım materyalleri ve bölgeye özgü promosyon malzemeleri dağıtıldı.

Bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Türkiye'den 103, toplamda yaklaşık bin 800 şirket katılım sağladığı fuarda, Türkiye bu yıl toplam 3 salonda turizm bölgelerinin, tur operatörlerinin, havayolu şirketlerinin ve otellerin temsilcileriyle yer alarak fuar tarihinin en büyük katılımını gerçekleştirdi.