Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova Bölgesinin 3. Startup Weekend Etkinliği Mersin'de Gerçekleştirildi
Haber Galerisi
  • Çukurova Bölgesinin 3. Startup Weekend Etkinliği Mersin'de Gerçekleştirildi

  • 26 Ekim 2018

Çukurova Kalkınma Ajansı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında faaliyete geçen Mersin Üniversitesi Genç Girişim Merkezi diğer adıyla "Girişim Limanı" tarafından ‘’Çıtayı Yükselt’’ sloganı ile Çukurova bölgesinin 3. Startup Weekend etkinliği Mersin Üniversitesi Teknopark'ta gerçekleştirildi.

Bölgedeki girişimciliğe duyulan ilgiyi arttırmayı, girişimcilerin iş kurma, iş modeli oluşturma ve iş modelini doğru şekilde sunma konusunda bilgi edinmesini ve girişimcilik konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen etkinlik kapsamında girişimci adayları 54saat içinde iş fikirlerini hayata geçirmek için çaba sarfettiler.

19 Ekim  Cuma akşamı başlayıp 21 Ekim Pazar akşamı son bulan iş ikri olsun olmasın girişimcilik ile ilgilenen herkesin katılabildiği etkinlikte yazılımcılar, tasarımcılar, iş geliştirme ve pazarlamacılardan oluşan ekipler kuruldu, iş fikirleri oluşturuldu ve Yalın Girişim, sunum teknikleri gibi eğitimler ve tecrübeli mentorlerin desteğiyle geliştirdikleri projelerini jüriye sundular.

Sunum sonrası yapılan değerlendirme sonucunda;  yarışmanın birincisi “Grup Armoni” ekibinin "Melofeel” isimli projesi olurken, ikinci “Gifted Coder” ekibinin“Vin-id Contact” projesi, üçüncü ise İnnopen ekibinin“Innopen”  projesi oldu.