Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova Bölgesi Horeca Lebanon Fuarı'nda Tanıtıldı
Haber Galerisi
  • Çukurova Bölgesi Horeca Lebanon Fuarı'nda Tanıtıldı

  • 23 Mart 2018

Çukurova Bölgesi, 20-23 Mart tarihlerinde Lübnan’ının başkenti Beyrut’ta gerçekleştirilen Horeca Lebanon Fuarı’nda tanıtıldı.
 

Gıda ve otel ekipmanları alanında her yıl 15 bin civarında profesyoneli 350 katılımcıyı ve 2000 tanınmış markayı bir araya getiren Horeca Lebanon Fuarı’nda, Çukurova Kalkınma Ajansı stant açarak bölgenin tanıtımına destek sağladı. Çukurova standında, bölgede gıda sektöründe ihracat yapmakta olan Odero, Saysan, Sasu, Kilikya, Famen, Hızal Gıda, Adamer, As Tavukçuluk firmaları yer alarak, sektörlerini tanıtma ve ihracat potansiyeli arttırma imkânı yakaladı. Fuar boyunca, bölgemizde faaliyet gösteren firmalar iş bağlantıları kurmak ve mevcut bağlantılarını güçlendirmek amacıyla yoğun çaba sarf ettiler.
 

Bu yıl 25.’si düzenlenen fuara, Türkiye’nin yanında Fransa, İtalya, Hollanda, Belçika, Kore, Ürdün, Mısır, Irak, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri katılım sağlamaktadır. 
 

Ayrıca, fuar kapsamında Beyrut’ta bulunan Ajans uzmanları, Türk Büyükelçiliği Ticaret Sekreteri Elie Reaidy ve Lübnan Yatırım Geliştirme Kurumu Başkanı Nabil İtani 'yi ziyaret ederek, Ajans faaliyetleri ve bölgeye yönelik bilgi verdiler. (23 Mart 2018)