Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova Bölgesi EMİTT Fuarında tanıtılıyor
Haber Galerisi
  • Çukurova Bölgesi EMİTT Fuarında tanıtılıyor

  • 22 Temmuz 2013

Bu yıl 19.sı düzenlenecek olan dünyanın en önemli 5 turizm fuarı arasında gösterilen ve illerin turizm potansiyelinin sergilendiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ı (EMITT) bugün İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 71 ülke ve 4.500 üzerinde kurum ve kuruluşun katılımı ile tüm turizm severlerine kapılarını açtı.

Dünyanın önemli turizm fuarlarından olan EMİTT’in açılışına Adana Valisi ve Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyük, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Adana ve Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerinin yanı sıra bölgede faaliyet gösteren otel işletmecileri, seyahat acentaları ve tur operatörleri gibi sektör temsilcileri katılım sağladı.

Fuarda ÇKA koordinasyonunda hazırlanan Adana ve Mersin illerinin turizmi ve bölgenin sahip olduğu turizm değerlerini tanıtan özel tasarımlı stand katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Fuar süresince ÇKA tanıtım broşürleri, Adana ve Mersin illerini tanıtan kitaplar, özel tasarım magnetler ve bölgeye özgü yiyecekler misafirlere ikram edildi.

Yerli ve yabancı birçok turizm severi ağırlayacak fuar 25 Ocak tarihine kadar devam edecek. (21 Ocak 2015)