Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Adana 6.  İstihdam Fuarı Başladı
Haber Galerisi
  • Adana 6. İstihdam Fuarı Başladı

  • 14 Ocak 2014

Adana Valiliği himayelerinde İŞKUR Adana İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Adana 6. İstihdam Fuarı, düzenlenen törenle başladı.

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen sektörlerinde lider yaklaşık 100 firmanın katıldığı etkinlikte Çukurova Kalkınma Ajansı faaliyet ortağı oldu.
 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş törende yaptığı konuşmasında, “Adana Valiliğimizin himayesinde, kamu kurumlanınız, üniversitelerimiz, sanayi ve esnaf odalarımızın katkılarıyla düzenlenen fuarda, toplam 89 Özel Sektör İşvereni, 9 STK ve kamu kurumu stant açacaktır. İŞ-KUR aracılığı ile sağlanan teşviklerin, işveren ve vatandaşlarımızın bilgisine sunulması, yeni girişimcilerin iş ve ticaret hayatımıza katılmasına vesile olacaktır. Gençlerimiz, fuara katılan firmaları yakından tanıyacak, firmaların insan kaynakları sorumlularıyla fikir alışverişinde bulanabilecek, iş ve staj başvurusu yapma imkânına da sahip olacaklar. Bu anlamda fuar, işverenlerle, iş arayanların yüz yüze gelmelerine fırsat sağlayacaktır. İş dünyası ile çalışma hayatının sinerjisi bu vesile ile ortaya çıkarılmış olacak, AR-GE ve İnovasyon faaliyetlerine de katkı sunulacaktır. Yerel ve ulusal firmaların fuarda yapacakları tanıtımlar, şehrimizin sosyal ve ekonomik hayatına canlılık kazandıracaktır” dedi.

Açılış töreninde Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Çukurova Üniversitesi Rektör Vekili ve İŞKUR temsilcileri de birer konuşma yaptı.
 
Konuşmaların ardından tören fuara destek veren kurum ve kuruluş temsilcilerine plaket verilmesi ile son buldu.  

2 gün açık kalacak etkinlikte fuara katılan yaklaşık 100 firmanın standında istihdam olanaklarıyla ilgili bilgiler alınıp, iş başvuruları yapılabilecek. (23 Mart 2017)